Teksti Origjinal

Je e bukur
Shumë e bukur
Nuk e di cpo më ndodh
Gjumë me dy
Dot unë nuk po vë

Je si hena
Që ndricon rrugën time
Kur kalon
Një si ti
Mua shpirti ma donë

Dhe mbeta vetëm prap
Unë vetëm prap
Asaj
Jo asnjë fjalë
Për dreq nuk i thash
Sikur te ish aq e lehtë
Ti them asaj
Më mjafton një ëndërr
Unë ty të kem cdo natë

Refreni

Ti pritëm pak
dhe vetëm pak
Të lutem shpirt
Jo mos ki merak
Dhe me ta fal gjithë dashurinë
Për ty është pak
Për ty është pak
Se je bukur sa më ska

Ti pritëm pak
dhe vetëm pak
Të lutem shpirt
Jo mos ki merak
Dhe me ta fal gjithë dashurinë
Për ty është pak
Për ty është pak
Se je bukur sa më ska

Unë me vete mbaj inat
Se ti zemren nuk ma fal
Dije se
Unë shpejt do ta marrë
Kryenece hiqesh ti
Por e brisht je ti
Në krahet e mi
Shpirt do jesh ti

Dhe mbeta veteëm prap
Unë vetëm prap
Asaj
Jo asnjë fjalë
Për dreq nuk i thash
Sikur te ish aq e lehtë
Ti them asaj
Më mjafton një ëndërr
Unë ty të kem cdo natë

Refreni

Ti pritëm pak
dhe vetëm pak
Të lutem shpirt
Jo mos ki merak
Dhe ne të falim dashurinë
Për ty është pak
Për ty është pak
Se je bukur sa më ska

Ti pritëm pak
dhe vetëm pak
Të lutem shpirt
Jo mos ki merak
Dhe ne të falim dashurinë
Për ty është pak
Për ty është pak
Se je bukur sa më ska

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020