Teksti Origjinal

When I drop
Its so hot
Killin opps
Call the cops
Ring ring
Winnin ya
Drippy rock

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020