Teksti Origjinal

Dorëzohem sot
Dorëzohem para teje
Sa shumë fjalë i kam për ty
Zemra i merr

Në vals të lumturisë më merr
Si në herën tonë të parë
Sot më shumë dëshmitarë

REF.:
Ti je drita e syve që kam
Dielli që në shpirt më fal
N'krahun tënd do qesh, do qaj
Përgjithmonë
I will spend the rest of my life
with you, with only you
I was waiting for you
so much time, for you

Dorën ma mbaj e kurrë mos ma lësho
A e ndjen si rreh për ty zemra ime?

Në vals të lumturisë më merr
Si në herën tonë të parë
Sot më shumë dëshmitarë

REF.:
Ti je drita e syve që kam
Dielli që në shpirt më fal
N'krahun tënd do qesh, do qaj
Përgjithmonë
I will spend the rest of my life
with you, with only you
I was waiting for you
so much time, for you

I will stay for the rest of my life
with you, with only you
I was waiting for you
so much time, for you

Ti je drita e syve që kam
Dielli që në shprt më fal
N'krahun tënd do qesh, do qaj
Përgjithmonë
I will stay for the rest of my life
with you, with only you
I was waiting for you
so much time, for you

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019