Teksti Origjinal

Çdo mëngjes sytë i hap pa ty
Veten e gënjej
Sikur je aty të përqafoj
Siluetë e zymtë
veten ta genjej vazhdoj

REF.:
Se ti e theve
Atë zemër që për ty rreh
Ti e hodhe poshtë
Tani jam në tokë
Atje ku më le
Se ti e theve
Atë zemër që për ty rreh
Ti e hodhe poshtë
Tani ndihem bosh
atje ku m'le

Mundohem ta fsheh k'të ndjesi
S'e di a pendim a urrejtje
mban kjo zemër tani
Një kujtim i zbehtë
m'ka mbetë nga ty
çdo dedikim me fjalë
nga zemra s'të paska dalë

REF.:
Se ti e theve
Atë zemër që për ty rreh
Ti e hodhe poshtë
Tani jam në tokë
Atje ku më le
Se ti e theve
Atë zemër që për ty rreh
Ti e hodhe poshtë
Tani ndihem bosh
atje ku ti më le

Se po vuaj tani
Më lëndove, e di
por nuk mundem të duroj...

REF.:
Se ti e theve
Atë zemër që për ty rreh
Ti e hodhe poshtë
Tani jam në tokë
Atje ku më le
Ti e theve
Atë zemër që për ty rreh
Ti e hodhe poshtë
Tani ndihem bosh
Atje ku m'le

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019