Teksti Origjinal

S'e meriton
ti kët' dashni
Ma dogje shpirtin
e ma bone shkrumb e hi

A m'ke mendu?
A t'kom mungu?
Ska qënë e thon'
që t'ishe ti kismet për mu

Ku jon' premtimet?
Ku mbetën fjalët?
Më ke lëndu
edhe ke ik si frikacaket

Për njoni-tjetrin
në kët jetë ishim betu
Pse t'kom besu
Pse t'kom besu

Koka ty ta boni
Ike si shejtoni
Çfaj të pata unë?

Pse të iku zoni
ty nga emocioni
Ku stë kam kërku!

Më the dikur
të du
Të du
Pse ike ti
nga mu
Nga mu
Si ke pas fat
këta sy
që Zoti mi ka shkru

***

Se patëm fat
Ne kët' dashni
Dhe zemra ime
gjysëm bosh tani po rri

Nga ty se kom
imagjinu
Se do jetoje
në kët' botë edhe pa mu

Ku mbetën fjalët?
Ku shkun premtimet?
Nuk numurohen në dashni
vetëm gabimet

Për njoni-tjetrin
në kët jetë ishim betu
Pse t'kom besu
Pse t'kom besu

Koka ty ta boni
Ike si shejtoni
Çfaj të pata unë?

Pse të iku zoni
ty nga emocioni
Ku stë kam kërku!

Më the dikur
të du
Të du
Pse ike ti
nga mu
Nga mu
Si ke pas fat
këta sy
që Zoti mi ka shkru

***

Koka ty ta boni
Koka ty ta boni
ha aaaa aaaa

Ike si shejtoni
Ike si shejtoni
ha aaaa aaaa

Pse t'kom besu?
Pse t'kom besu?
Sa mke lëndu!

***

Koka ty ta boni
Ike si shejtoni
Çfaj të pata unë?

Pse të iku zoni
ty nga emocioni
Ku stë kam kërku!

Më the dikur
të du
Të du
Pse ike ti
nga mu
Nga mu
Si ke pas fat
këta sy
që Zoti mi ka shkru

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020