Teksti Origjinal

[Lumi B]
Mâ shumë i pelqen, Coca se Cola
Mâ shumë i pelqen, çanta se shkolla
Mafijashat e trash, me shumë t'holla
Zemër derdhe shishen, si me kon e jotja
Paret janë t’miat, bota o e jotja
Shuplaka e jemja, thoba o e jotja
Kështu qe dance dance dance për idiota
Thirrem 50 Cent i çoj Ex nen shota

Ma bon Mister Lovah Lovah, Mister Lovah Lovah uh
Njëherë t'kam taku e kurrë mo nuk t'kom harru
Mister Lovah Lovah, Mister Lovah Lovah uh
Uh sa mirë po twerk-irat, bjerma thoben ta rroki shuplak.

Mos u bo pis
Ama nji kiss kiss, ah ama nji kiss kiss
Mos u bo pis
Ama nje kiss kiss, ah ama nji kiss kiss
Nalt posht bjen sikur thoba jem
Ç'a shkon nalt posht bjen sikur thoba jem
Ç'a shkon nalt posht bjen sikur thoba jem
Mushu men, mushu men
Mushu men, mushu men, mushu men!

[Ledri Vula]
Mâ shumë i pelqen Insta se grami (Uh uh)
Mâ shumë i n'gon shoqet se mamin (Uh uh)
Plot dhurata i vijnë për ditëlindje
Nuk i qet en foto p'i kujt i ka urimet
Si ma pa' rolin e harroj Ex-in
Une ja qova shishen ajâ e shtini dreqin
Si e l'shum kângen ajo e rexhi dance-in
Look at that (AS-)S Class e ka Mercedesin

[: Ledri Vula]
Ma bon Mister Lovah Lovah, Mister Lovah Lovah uh
Njëherë t'kam taku e kurrë mo nuk t'kom harru
Mister Lovah Lovah, Mister Lovah Lovah uh
Uh sa mirë po twerk-irat, bjerma thoben ta rroki shuplak.

Mos u bo pis
Ama nji kiss kiss, ah ama nji kiss kiss
Mos u bo pis
Ama nje kiss kiss, ah ama nji kiss kiss
Nalt posht bjen sikur thoba jem
Ç'a shkon nalt posht bjen sikur thoba jem
Ç'a shkon nalt posht bjen sikur thoba jem
Mushu men, mushu men
Mushu men, mushu men, mushu men!

[Ledri Vula & Lumi B]
Se ti je boombastic (Uh), je ka dokesh fantastic (Prr prr)
Boombastic, je ka dokesh fantastic
Boombastic, je ka dokesh fantastic
Boombastic, je ka dokesh fantastic

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020