Teksti Origjinal

Në qytetin tim, dita nis me stres
Kaos në trafik, ka për çdo mëngjes
Bossi në dritare, thot jam me vones
Nga sikleti, unë s'di e vetëm qesh

E tani vjen dreka, e njëjta histori
S'di ku kam për ku, vonë jam për në shtëpi
Hypi në makinë, e ndez e vetëm rri
Sa me fat që jam, që kam miq si ti

Unë pranë të kam
E të kam mik
Për çdo ditë e për çdo natë, me ty ndihem shum me fat
Sa herë më ndodh
Që larg të vi
Nuk kam frik që ta provoj
Jam me fat kam miq si ti

Yeah, yeah
Yeah, yeah
Woah, woah
Yeah, yeah
Jam me fat kam mik si ti
2x

Nga makina ime, dielli m'përshëndes
Mirëmëngjes, mirëmëngjes, unë kam miq për besë
Besë e dil jan ngjitur, po ta bëj një ftes
Mirëmëngjes, mirëmëngjes, unë kam miq për besë
A po vjen me dal, a po vjen me dal?
Dal e ngadal, me të çu në mal, ej
A po vjen me ik, a po vjen me ik?
Zemër s'jemi vetëm unë, unë e kam një mik

Unë pranë të kam
E të kam mik
Për çdo ditë e për çdo natë, me ty ndihem shum me fat
Sa herë më ndodh
Që larg të vi
Nuk kam frik që ta provoj
Jam me fat, kam miq si ti
2x

Yeah, yeah
Yeah, yeah
Woah, woah
Yeah, yeah
Jam me fat kam mik si ti
2x

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021