Teksti Origjinal

[Spoken:]
Yeah.
Who'd thought that this little dude right here
Chris Brown
PRISSY (Not pissy boy)boy from Tappahannock, Virginia
[Laughs]

I ain't think this voice would get me this far.
[Scoffs]
God pulled a fast one

All my dudes in E-town stay up
Mom,dad im gon make yall proud

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020