Teksti Origjinal

Sittin' on the hood of a camaro
Walkin' shooting stars across the earth
Counting all the bites from the mosquitoes
There goes my Minnesota girl

Lazy days
Gone without notice
In a daze... with faraway eyes

Driving to a closed spot Wednesday afternoon
There goes my Minnesota girl

In a daze
Go without notice
Lazy days....with faraway eyes

Countin' from the pieces we have been through
Here comes my Minnesota girl
There goes my Minnesota girl

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020