Teksti Origjinal

Wake up kids
It's half past the youth
Nothing really changing but the date

You a grand slammer
but you're no Babe Ruth
You gotta learn how to relate

I heard you swinging from the perly gate
I got all answers low and behold
You got the right key baby
but the wrong key hole, yo

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020