Teksti Origjinal

Ah, Kansas City
coming to get my baby back home
yeah, yeah
I'm gonna Kansas city
coming to get my baby back home
yeah, yeah
Well, it's a long, long, time
since my baby's been gone

Ah, Kansas City
coming to get my baby on time
yeah, yeah
I'm gonna Kansas City
coming to get my baby on time
yeah, yeah
It's just a one, two, three, four
five, six, seven, eight, nine, wah

Hey, hey, hey, hey
hey, baby, you're no clown
I say you're no clown
Now, now, now, now,
Tell me baby
What's been wrong with you

Hey, hey, hey, hey
hey, baby, you're no clown
I say you're no clown
Now, now, now, now,
Tell me baby
What's been wrong with you

Well, I'll say bye
bye, bye, baby bye, bye
Oh, so long
Bye, bye, baby I'm gone
Yeah, I said
bye, bye, baby, bye, bye
bye, bye, bye, bye

Well, I'll say bye
bye, bye, baby bye, bye
Oh, so long
Bye, bye, baby I'm gone
Yeah, I said
bye, bye, baby, bye, bye
bye, bye, bye, bye

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020