Teksti Origjinal

It`s more than three years ago
but it`s like the first day
When I got you to know
I just thought please stay.
There was just your hand
That took me
And you said come on
Let`s try
We met sometimes aand
Drank some coffee
And when you said goodye
You said: Take care of you
Whatever you do
Take care of youI think of you
When you heard the words
I love you
You were afraid you lose
Your freedom
But soon you said youLove me too
Words you never said
But you agreed them

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020