Teksti Origjinal

You'll never know how much I really love you.
You'll never know how much I really care.
Listen,
Do you want to know a secret?
Do you promise not to tell?, Ooh oh, oh.
Closer,
Let me whisper in your ear,
Say the words you long to hear,
I'm in love with you.
Listen,
Do you want to know a secret,
Do you promise not to tell, whoa oh, oh.
Closer,
Let me whisper in your ear,
Say the words you long to hear,
I'm in love with you, Ooh oh oh.
I've known the secret for a week or two,
Nobody knows, just we two.
Listen,
Do you want to know a secret?
Do you promise not to tell? Ooh oh, oh.
Closer,
Let me whisper in your ear,
Say the words you long to hear,
I'm in love with you.
Ooh oh oh, Ooh oh oh (fade)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020