Teksti Origjinal

Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It s all right

Little darling, it s been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it s been here
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It s all right

Little darling, the smiles returning to the faces
Little darling, it seems like years since it s been here
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It s all right

Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes

Little darling, I feel that ice is slowly melting
Little darling, it seems like years since it s been clear
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It s all right

Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It s all right
It s all right

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019