Teksti Origjinal

Let me tell you how it will be
There s one for you, nineteen for me
Cause I m the taxman, yeah, I m the taxman

Should five per cent appear too small
Be thankful I don t take it all
Cause I m the taxman, yeah I m the taxman

If you drive a car, I ll tax the street,
If you try to sit, I ll tax your seat.
If you get too cold I ll tax the heat,
If you take a walk, I ll tax your feet.

taxman!!!

Don t ask me what I want it for(ah ahhhh, mr.wilson)
If you don t want to pay some more(ah ahhhh, mr. heeth)
Cause I m the taxman, yeah, I m the taxman

Now my advice for those who die
Declare the pennies on your eyes
Cause I m the taxman, yeah, I m the taxman
And you re working for no one but me.(taxman!!!)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021