Teksti Origjinal

Say the word and you ll be free
Say the word and be like me
Say the word I m thinking of
Have you heard the word is love?
It s so fine, It s sunshine
It s the word, love
In the beginning I misunderstood
But now I ve got it, the word is good

Spread the word and you ll be free
Spread the word and be like be
Spread the work I m thinking of
Have you heard the word is love?
It s so fine, It s sunshine
It s the word, love
Every where I go I hear it said
In the good and bad books that I have read

Give the word a chance to say
That the word is just the way
It s the word I m thinking of
And the only word is love
It s so fine, It s sunshine
It s the word, love
Now that I know what I feel must be right
I m here to show everybody the light

Say the word and you ll be free
Say the word and be like me
Say the word I m thinking of
Have you heard the word is love?
It s so fine, It s sunshine
It s the word, love

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020