Teksti Origjinal

Martha, my dear
though I spend my days in conversation, please
Remember me
Martha, my love
Don t forget me
Martha, my dear

Hold your head up, you silly girl
look what you ve done
When you find yourself in the thick of it
Help yourself to a bit of what is all around you
Silly girl

Take a good look around you
Take a good look you re bound to see
that you and me were meant to be
with each other
Silly girl

Hold you re hand out, you silly girl
see what you ve done
When you find yourself in the thick of it
Help yourself to a bit of what is all around you
Silly girl

Martha, my dear
you have always been my inspiration
please, be good to me
Martha, my love
Don t forget me
Martha, my dear.

1968 Northern songs, Ltd.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021