Teksti Origjinal

I don t like you

But I love you

Seems that I m always

thinking of you

Oh, oh, oh,

you treat me badly

I love you madly

You ve really got a hold on me

You ve really got a hold on me, baby

I don t want you,

but I need you

Don t want to kiss you

but I need you

Oh, oh, oh

you do me wrong now

my love is strong now

You ve really got a hold on me

You ve really got a hold on me, baby

I love you and all I want you to do

is just hold me, please, hold me, squeeze,hold me

Tied up. Tied up.

I want to leave you

don t want to stay here

Don t want to spend another day here

Oh, oh, oh, I want to split now

I just can quit now

You ve really got a hold on me

You ve really got a hold on me, baby

I love you and all I want you to do

is just hold me, hold me, hold me, hold me

You ve really got a hold on me

You ve really got a hold on me

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019