Teksti OrigjinalThe best things in life are free
But you can keep them for the birds and bees
Now give me money
That s what I want
That s what I want, yeah
That s what I want

You re lovin gives me a thrill
But you re lovin don t pay my bills
Now give me money
That s what I want
That s what I want, yeah
That s what I want

Money don t get everything it s true
What it don t get, I can t use
Now give me money
That s what I want
That s what I want, yeah
That s what I want, wah

Money don t get everything it s true
What it don t get, I can t use
Now give me money
That s what I want
That s what I want, yeah
That s what I want

Well now give me money
A lot of money
Wow, yeah, I wanna be free
Oh I want money
That s what I want
That s what I want, well
Now give me money
A lot of money
Wow, yeah, you need money
now, give me money
That s what I want, yeah
that s what I want

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019