Teksti Origjinal

My Baby Does Me
Written by Queen

Turn it up a bit please

My baby
Baby does
My baby does, me good
My baby does
My baby does me
My baby does me good

My lady
Understands
Understands me right

She understands me
She understands me
Understands me right
Mmmmmmm

My baby cares
She really cares
She knows what's really right for me
Does me good then she hurts me so
She winds me up then lets me go
Turns me on and then tells me no
She's just a pu*sy cat

My baby loves me
My baby loves me (ooh)
My baby cuffs me (ooh)
One day she'll tells me that she cares
Another day she tells me she don't love me
She really really does me
Ooh, people do you believe this, do you?
Oo ooh, ah
Ooh ooh ooh
Ooh she really really really really really really aah, does me, hey

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020