Teksti Origjinal

Look how far we've come
You're still here
This is us
These are my confessions
Still going strong
Yeah man
Let it go...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020