Teksti Origjinal

Janë të mëdha
Në Pejë urat
Mbi Bistricë,

Janë të mëdha
Mbi Ibër urat
N`Mitrovicë,

Janë të mëdha
Në Gjakovë urat
Përmbi Dri,

Janë të mëdha
Mbi Sitnicë urat
Në Vushtrri,

Ka të mëdha
E më të mëdha
Ura n`këtë tokë,

Por më e madhja
Më e forta
Është një urë

Që i lidhë
Dy shokë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020