Teksti Origjinal

28 nëntori festë e Shqiptarisë,
Festë e bujarisë,
Ditë e bukur, ditë e qlirimit të mëmë Shqipërisë.
Kapitull historik i gjithë Shqiptarisë.

E pasoi një kapitull
Me të njëjtën histori
Motër e saj Kosova
Shpalli pavarësinë.

Mirë po flamurit
Buzëqeshja e plotë po i mungon,
Le të ngriten në këmbë trimat
Shqiptarët në Preshevë e Bujanovc
Me mëmë Shqipërinë
Ata ti bashkon.

Të bëhemi Shqipëri e madhe
Të bashkohemi si dikur
Me trojet tona të plota
Iliri me një flamur.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019