Teksti Origjinal

Permbi gjithe lulet,
qe dalin n’vere
une zambakut
i baj ma ndere.
Asht mbreti i lulevet
asht bukuri
e me duke t’kandshme
shenjon pastri.
Ka drandofillja
duke e shum ere,
po, me ato ferra,
doren ta ther.
Vetem zambakut,
kur t’cili vera,
pa therre pa t’vramun,
i ndihet era.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020