Teksti Origjinal

Eni vllaze eni
Nje sirr ne vesh ndini
Kallxoj Mustafaja
Sa lot ka derdh Hysejni

Trupi im i tijne
Trupi tij i jemi
Une prej Hysejnit
Hysejni prej meje

Nje nur dy syreta
Per me pa ymetin
Kush eshte Muhammedi
Esht Hasan Hysejni

Ket sirr kush se diti
I knohet naleti
Drita e syve te mi
Esht Hasan Hysejni

Kur te vdes nje njeri
Me ashk t`Ehlybejtit
Ai ka shku shehid
Dost e ka Hysejnin

Lotoni lotoni
Hasmit nalet i knoni
N`Qebela n`au bo shehid
Shah Imam Hysejni

HU

Bab Hazret Alia
I pari njerzis
Drita e syve te Alis
Esht Hasan Hysejni

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020