Teksti Origjinal

Jam një vajzë 11 vjeçare
Por një gjë e di
Se flamuri ynë kombëtar
Valon në Shqipëri

Jam një vajzë 11 vjeçare
Kam identitet
Dhe me shumë dëshirë
Quhem Kosovare

Por, edhe një gjë e di
Se Kosova dhe Shqipëria
Janë si
Nanë e bijë

Anita Hoti
Kl V4

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020