Teksti Origjinal

Sokaqet, rrugët e sheshet
Ngjyrë të kuqe stolisur
Kufomat i bëjnë roje
Qytetit të braktisur

Zërat e ëmbël të kalamajve
I zëvendësojnë krismat e automaikut
Shtëpitë tona i vizitojnë tankset
Në vend të mikut

Minat, bombat e mitralozët
Së gjëmuari nuk ndalojnë
Qytetin e rinisë
Në “Qytetin e Kuq” e shndërrojnë.

2. III .2013

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020