Teksti Origjinal

Një zë nga Bjeshkët e Rugovës
Drejt Tropojës, “Tahir” thërret
Shkau po e njomë tokën tënde me gjak
A mund ta bësh gjumin e qet?

Eja në tokën që lëngon
Ndale lotin në sytë e nënave
Qakajt po hanë mish
Në tokën e shqiponjave

Kosova, Ilirida e Lugina
Po të presin ty
Eja tregoj shkaut
Se ende ka burra, në nanën Shqipëri.

8. VII .2013

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020