Teksti Origjinal

Të gjithë sot qenkan mbledhur
E kanë ardhur n’funeral
Po i shoh me lotë në sy
Më bëjnë gati për në varrë

Nga shtëpia më kanë nxjerr
Për në varreza janë drejtua
Nëna, babi e vëllezërit
S’munden lotët me i ndal për mua

Po i shohë me lotë në sy
E po luten për shpirtin tim
Një grusht dhe nga varri im
Po e marrin si kujtim

Lamtumirë të gjithë më thonë
E Allahu të mëshiroftë
Qoftë i lehtë dheu për ty
E Zoti varrin ta ndriqoftë

22. IX .2010

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020