Teksti Origjinal

Nga jashtë tërheq dhe intrigon
Fitimi dhe shpresa veprojnë
Salltaneti dhe luksi përkrahin
Mbretëreshat e lojës ftojnë.

Sillet topi magjik
Ruleti josh
Është lojë e hijshme
Përqafon dhe shtrëngon.

Vozitja e rrezikshme vazhdon
Gocat lepuroshe shërbejnë
Janë mollëkuqe dhe të dashur
Në këto ambiente
Të favorshme.

Vështirë e vërejtur juristja ngacmon
Atje nga skuti vrojton
Ofron marrëveshje shpresëdhënese.
Dhe gjëra imagjinare.

Pse çuditesh ore burrë or humbës
Sytë ngulur në llampë me vajgur
Je i dëshpruar dhe pa zgjidhje
Pa streh dhe i përbuzur.

tyran j spahiu

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019