Teksti Origjinal

Fuqia pafund
Puqen ndërmjet veti
Penda e padukshme
Ato nuk përzihen.

Penda e mrekullueshme e ujit
Në Grykën Mendep
Ku bashkohen
Gjiri Aden dhe Deti i Kuq.

Katërmbëdhjetë shekuj më parë
Shkruar në Librin e Shenjtë
Një prej mrekullirave
Të shumta në univers.

Artet e të Madhit
Janë mahnitëse
Shpjegimet i gjejm
Tek Hadithet e Profetit.

tyran j spahiu
botuar maj, 2014

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019