Teksti Origjinal

Gjithçka përreth më trishton,
një njeri kështu jeton,
me mure i rrethuar,
nga vetmia i tërbuar,
nga njerzija i harruar,
as djalli aty dot nuk qëndron.

Zi edhe dielli e dita për të është zi,
çdo gjë në botë ai e përshkruan zi,
s'është e mundur që të jetohet,
ke frik me të që të përballohesh ...
dhe pse sipas tij është shumë normale.

Ngjyra e zezë që i buron në shpirt ,
e bën të ndjehet më i lirë,
nuk i pengon se të tjerët ,
shohin të kundërtën në të.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020