Teksti Origjinal

Jeta e varfër
Kushtet e mjera
Jetojnë grupet etnike
Të urbanizuara.

Shumëshpeshë
Vini- na- organizoni
Stilin e juaj
Na impononi.

Mos ignoroni
Këtë popull
Aq besnik ndaj jush
Nuk kërkojmë mëshirë
As magji
Jemi vetëm për drejtësi.

Me numër të vogël
Lashtësia shenjë mbrojtëse
Ne jemi ata
Mijëra mijëra vjet në këto troje....

Tyran J Spahiu
Vargje poetike III

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020