Teksti Origjinal

Dy persona nuk mund të jenë asnjëherë bashkë,
përderisa mundohen të zbulojnë
vetëm të metat e njëri-tjetrit,
e mundohen të fshehin përparësitë e tyre.
Nuk ka asnjë person perfekt
I tillë është veç Krijuesi
Dy persona jo të kompletuar
E plotësojnë njëri-tjetrin
Dhe kështu formohet tërësia
Hapësira mes gishtrinjëve të dorës
Nuk është krijuar rastësisht
Ajo hapësirë është krijuar
Për tu plotësuar nga dora tjetër
Zemra e cila nuk pranon ta gënjej vetveten,
nuk pranon as të tjerët t'i gënjej,
dhe nuk do gënjehet nga askush.
Xhelozi do të thotë:
ta mbrosh me çdo kusht
atë që është e jotja dhe të mos e ndash me askënd tjetër.

15. IX .2013

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020