Teksti Origjinal

Dy duar të arta
Shkronjat mi mësuan.
Numrat dhe fjalët e gjata,
Që asnjëherë nuk u harruan.

Mësova shumë gjëra,
Fitova shumë njohuri.
Fjalët e para ,
I mësova, mësues nga ti.

Përrallat ishin të bukura,
E këngët plot kuptim,
Asnjëherë nuk do e harroj,
Të dashurin, mësuesin tim.

Sot dheu ate e mbulon,
E ne e mbajm kujtimë.
Fjalët çdo here i’a kujtomjë,
Sepse ishte një mësues trim.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019