Teksti Origjinal

Britmat e shumta
Vajtimet
Viktimat e deformuara
Janë pjellë e juaj.

Nuk keni të drejtë
Ju të marrë
Të kërcënoni dhe asgjësoni
Botën e mbarë
Ju të poshtër e frikacak
Garniturë e paparë.

Në konflktin e juaj
Ndërkonfesional
Nesër do pësojnë binduni
Edhe fëmijët e juaj.

Zgjohuni artistë të denjë
Ju shkrimtarë të nderuar
Demaskoni këtë katrahurë
Të kokave të sëmurë.

Vallëzoni me lapsin e juaj
Në hapësirat e bardha
Shploni fytyrën e vërtetën
Të krijesave mizorë.

tyran prizren spahiu

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020