Teksti Origjinal

Zotë i madh na ka bekuar!
Jemi komb, i shenjtëruar.
Kush na sheh, na ka lakmi.
Se ne jemi KUQ E ZI.

Shqipe nëna ne na rriti.
N 'strofkë mbi kreshta na kaliti.
Po ku ka me mrekulli?
shpirt e zemër, Kuq e Zi.

Jemi bijtë e nënëmadhes.
Ne përkrahje te kombëtares.
Brohorasim me kërshëri!
Kuq e zi, kuq e zi.

Besë e lidhur'' dorë për dore!
Nga fitorja në fitore.
Klithma jonë porsi tërmeti.
Shumë milion, i kem mbas veti!
Eja vëlla me mu dhe ti.
Bashkë te ja themi, KUQ E ZI!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021