Teksti Origjinal

Unë sot per ty mësuese
më pëlqen të shkruaj
shumë vargje të bukra
per t'i recituar.

Erdha në klas te parë
shumë i emocionuar
as dhe emrin tim
nuk dija të shkruaj.


Tani jam i gëzuar
sepse di të lexoj
dhe me ndihmen tënde
shumë gjëra po mësoj.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019