Teksti Origjinal

Nje nate e trishtuar
u ula ne drita
i gjithe vendi
ishte muluar
ishte mbuluar nga flaka
dhe tymim
Qee kishte kapur vendin tim.
Nuk mund t largohem nga
vendi imi ishtrejti imi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020