Teksti Origjinal

Si mundet nga ti të ndahem!
Si qenka e mundur vallë?
Vendosa te ti të mbahem
Të më ngrohë dhe një fjalë.

S'ike si mjegull atë ditë
Atë ditë s'më ike si erë
Por në sy më bëre dritë
Më shumë se mijëra fenerë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021