Teksti Origjinal

U ndam, jo nga dëshira, por nga arsyet.
U larguam, jo pse nuk dëshironim të takoheshim,
Por pengesat na u vunë.
Sa shumë menduam për të ardhmën e shkëputur.
Çdo gjë do të ishte për mrekulli, sikur të takoheshim në një kohë tjetër.
Koha nuk ishte në favorin tonë.
Koha, vendi dhe njerëzit nuk ishin me ne.
Çdo gjë ishte kundër nesh, përveç dëshirës që të jemi bashkë.
Nuk ishim krijuar të jetojmë bashkë.
Është e vështirë të humbasësh diçka të vlefshme,
Por atë vështirësi e zbutë lumturia që ta falë lajmi për lumturin e saj.

23. XII . 2015

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020