Teksti Origjinal

Natyra është ajo që na mban gjallë
Problemi është se njeriu I nënçmon vlerat e saj
Pa e ditur se çfarë rreziku ka ndërmarrë
Pyjet janë pjesë e natyrës si dhe toka ajri poashtu dielli
Paraja e ka mashtru njeriun duke e bërë që të humbas gjithçka,
Dhe pak ato gjëra që pak rëndësi kanë për të
Jeta e natyrës ka vlerë dhe ka shumë prova të cilën ajo ka kujdes për ne,
Prandaj mos ta dëmtojmë atë sepse nëse sot vrasim diçka
Nesër do jetë thatësi e pasnesër uri.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019