Teksti Origjinal

Një lule për një person,
Për prindin e dytë,
Që na shkolloi e edukoi
Na mësoi shkronjat prej A-së deri te ZH
Na mësoi të mirën dhe të keqen
Pra ajo është mësuesja më e mirë në botë
Me një tufë lule trandafili
Për ty janë mësuese
Ato shprehin dashurinë që kam për ty
Dhe asnjëherë nuk do të harroj.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019