Teksti Origjinal

Na erdhi pranvera
Me dhutara gëzim plotë
Zogj të hareshëm këndojnë këngë mirëseardhje,
Bletë gumëzhijnë për nektarin e ëmbël
Zoti ari zgjohet prej gjumit
Dhe zana flutura fluturojnë tërë
Dhe gjithçka ndodh në pranverë
Se është stinë e mrekullueshëm

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020