Teksti Origjinal

Jeta jonë ka Sfida
Të mbuluar me ëndërra e shpresa
Duke I ndjekur për të ardhme të mirë
Shpresa kujtimet shoqëria mirësia
Të gjitha ndodhen
Njeriu nuk mund të jetoj pa bërë një gabim
Se prej gabimeve ne marrim mësime
Se prej kujtimeve ne dimë se kush jemi
Prandaj jeta është e çmuar
Të kursejmë ato pak sekonda që kemi
Se vdekja do na marr
Jo vetëm ne por edhe familjarët tanë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020