Teksti Origjinal

Sonte mendjen e kam nda,
Se me ka marrë malli me të pa
në Ulqin e n 'Vlorë a n 'Shkodër?
eja bashkë, ta cakërrojmë gotën!

Hajde këtu ku kemi emër.
Gazi e kënga, shkrinë në zemër,
eja sonte, se do gëzohesh,
nesër vonë, e do t 'pendohesh!

Hajde sonte ndërse e n 'Vlorë,
gjithandej, ne diasporë!
Ku këndojnë shqipet, kemi emër,
kënge e gazë i kemi n 'zemër!

Ku këndojnë' 'shqipet'', ka shkoqni!
Cakërrojmë gotat me raki,
flladi i verës po na pret,
hajde zemër, hajde shpejt!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020