Teksti Origjinal

Ëndërronim bashkimin tonë,
Por u ndam.
Ëndërronim lumturinë,
Por tani po vuajm.
Ëndërronim buzëqeshjen në fytyrat tona,
Por kemi fituar vetëm pikëllim.
Ëndërronim shkëlqim në sytë tonë,
Por tani kemi vetëm lot.
Ëndërronim një darsëm të madhe,
Por kemi fituar vetëm dhembje.
Ëndërronim që ta veshësh vellon e bardh,
Por tani ke veshur fustanin e zi.

04. I . 2016

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020