Teksti Origjinal

Grupi me I Vogel I shoqerise,
Foleja me e madhe e dashurise.
Nje fjale qe behet tatuazh,
tatuazh qe eshte si masazh.
Ku tregohet humanizmi,
Ku mbillet filizi
Filizi I dashurise e I miresise,
Mirekuptimit dhe harmonise.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020