Teksti Origjinal

Eklipsi fsheh vetëm dritën e diellit,
Por jo edhe madhështin e tij.
Ari nuk bëhet i pavlefshëm,
Vetëm se e ka mbuluar një shtres e hollë pluhuri.
Koha nuk ia humbë vlerën arit.
Disa persona nuk mund të bëhen të huaj,
Vetëm pse kanë gabuar një herë.
Gabimet janë njerzore,
Mosfalja nuk është njerzore.

22. II .2017

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019