Teksti Origjinal

Miliona yje ka në qiell,
Miliona guacka ka në det,
Miliona zogj këndojnë si fyej,
Miliona kokrra rërë gjen në det.

Miliona pikla vese mëngjesin freskojnë,
Miliona bletë ka që dalin në kullotë,
Miliona flutura në fusha vallëzojnë,
Por ka vetëm një nënë në botë!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019